Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| February 27, 2017

Scroll to top

Top

Ondersteuning bij Google Analytics implementatie

Voordelen om met mij samen te werken?

  • Je bent verzekerd van een betrouwbare en volledige Google Analytics implementatie;
  • Je ontvangt van mij vóóraf een meetplan en na afloop een implementatie document met de belangrijkste uitgevoerde handelingen.
  • Na afloop van de implementatie kun je ervoor kiezen om een gebruikerstraining te volgen (mijn advies), zodat je de ingestelde rapportages kunt integreren binnen je wekelijkse werkzaamheden.

afbeelding-implementatie-programma

Waarom een Google Analytics implementatie laten uitvoeren?

Ik ervaar zelf wekelijks dat gebruikers vaak niet door hebben dat hun implementatie onvolledig of foutief is verlopen.

Gebruikers nemen zo beslissingen op basis van onvolledige of niet betrouwbare cijfers. Daarom is het zo belangrijk om een volledige implementatie uit te (laten) voeren. Mijn advies is om de volgende werkwijze aan te houden:

  • Maak allereerst een meetplan met de belangrijkste doelen voor jouw website.
  • Bepaal welke externe systemen je wilt integreren binnen Google Analytics. Zoals bijvoorbeeld Google producten als AdWords en Search Console.
  • Zorg ervoor dat je de E-commerce-module zo implementeert dat je in ieder geval de omzet per productcategorie kunt bepalen.
  • En last but not least: voer altijd een kwaliteitscontrole uit na afloop van de implementatie, zodat je ook echt over betrouwbare en volledige conversie data beschikt.

Prijzen Google Analytics implementatie

Voor een betrouwbare en volledige implementatie dien je rekening te houden met een doorlooptijd van 1-4 weken. Dit is inclusief meetplan en implementatie document met de uitgevoerde handelingen tijdens de implementatie.

Daarnaast adviseer ik je om na afloop van de implementatie een workshop te volgen. Zo kun je de ingestelde rapportages integreren binnen je wekelijkse werkzaamheden.

Het tarief voor een volledige implementatie inclusief gebruikerstraining is 1500 euro.

afbeelding-implementatie-programma