Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| February 27, 2017

Scroll to top

Top

Over GAnalytics|Gerard Rathenau|Google Analytics specialist

afbeelding Gerard Rathenau

Wie is de man achter GAnalytics?

Mijn naam is Gerard Rathenau,Google Analytics adviseur en trainer.

Begonnen in 2010 bij PauwR als AdWords adviseur heb ik me vervolgens gespecialiseerd in webanalyse en conversie optimalisatie bij de ANWB.

In 2013 heb ik mij gespecialiseerd in Google Analytics. Ik geef advies aan (online) marketeers en ondernemers om de data uit Google Analytics te vertalen naar concrete informatie.
Daarnaast ben ik ook initiatiefnemer van een blog die gericht is op kennisdeling over Google Analytics.

Motivatie GAnalytics

Ik heb bewust gekozen voor een dienstverlening gericht op Google Analytics. Ik weet namelijk uit de praktijk dat velen Google Analytics zien als een standaard project. Daarom is mijn dienstverlening puur maatwerk.

Voorbeelden hiervan zijn de Google Analytics implementatie + de analyses gericht op de conversie optimalisatie van je website.

Werkwijze GAnalytics

Ik ben natuurlijk ZZP’er en geen bureau. Ik heb bewust gekozen voor een maatwerk i.p.v. gestandaardiseerde dienstverlening.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door 2 pijlers: kennis en een maatwerk dienstverlening. Wat kun je van mij verwachten?

  • Je ontvangt van mij alleen rapportages en analyses met inzichten/actiepunten en een impactprognose voor de conversie van je website.
  • Wekelijks reserveer ik een dagdeel om kennisniveau te verbeteren. Daardoor kan ik je maandelijks informeren over de nieuwste mogelijkheden om praktische inzichten uit de statistieken van Google Analytics te halen.
  • Mijn dienstverlening is maatwerk. Voorbeeld: de maandelijkse rapportages die je ontvangt zijn op basis van jouw doelstellingen en wensen.

visual contact opnemen