Voordelen conversieoptimalisatie programma

✔Gericht op een duurzame conversie verbetering van jouw webshop/website

✔Puur gericht op je huidige conversie optimalisatie ervaring en kennis;

✔Je koopt geen conversie optimalisatie dienst, maar een gehele werkwijze;

✔Je ontvangt advies/kennissessies, zodat je ook zelfstandig conversie optimalisatie ideeën kunt gaan uitvoeren.

 

Conversie optimalisatie aanpak

Mijn programma bied je een structurele aanpak om je conversie naar een hoger niveau te tillen. Hoe ziet het conversie optimalisatie programma er in de praktijk uit?

  1. Voordat we het conversie optimalisatie programma starten zorgen we ervoor dat je jouw website KPI’s hebben vertaald naar actiegerichte Google Analytics doelen.
  2. Vervolgens ga ik samen met jou het conversie optimalisatie programma opzetten. Op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen – en strategie. Voorbeelden van onderdelen binnen mijn conversie optimalisatie programma zijn het optimaliseren van je content en je conversie formulieren zoals je checkout.
  3. Aan deze conversie optimalisatie strategie koppelen we uitvoerende acties gericht op duurzame conversie verbetering. Voorbeelden hiervan zijn het optimaliseren van je productcategorie en productpagina’s.
  4. Je ontvangt van mij advies/kennissessies gericht op een onderwerp naar keuze. Voorbeeld: wat is de impact van je specifieke productpagina’s op de conversie? En hoe kun je de conversie van je productpagina’s naar een hoger niveau tillen?

Duur conversie optimalisatie programma

De duur van het conversie optimalisatie programma kun je helemaal zelf bepalen. Dit is mede afhankelijk van de (technische) implementatie van de succesvolle experimenten.

Mijn advies is om minimaal 6 maanden te reserveren voor de implementatie van het conversie optimalisatie programma. Zo kun je ook een duurzame conversie verbetering realiseren!

Kosten conversie optimalisatie

Het tarief voor een conversie optimalisatie programma is vanaf 750 euro per maand.

Na onze advies/kennismakingssessie ontvang je van mij een definitieve prijsopgave inclusief persoonlijk conversie optimalisatie programma.

Wil je meer weten over mijn conversie optimalisatie programma? Download binnen 2 minuten mijn programma:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Reageren is niet mogelijk.