Persoonsgegevens

Op mijn aanvraagformulieren (contact, adviessessie) vraag ik jou om enkele persoonsgegevens in te vullen. (Naam, E-mail adres)

Deze persoonsgegevens bewaar ik in mijn WordPress systeem. Jouw persoonsgegevens bewaar ik volgens de wettelijke bewaartermijn.  Indien je wilt dat ik deze gegevens verwijder, kun je mij dit mailen: gerard@ganalytics.nl

Dan verwijder ik jouw persoonsgegevens binnen 1 werkdag uit het WordPress systeem.

Ik gebruik deze gegevens alleen om je (informatie) aanvraag te beantwoorden. Deze persoonsgegevens bewaar ik dus niet voor andere commerciële doeleinden of om met derde partijen te delen.

Cookiegebruik

GAnalytics gebruikt cookies. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op ‘toestaan cookies “om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Ik gebruik namelijk cookies om informatie over jouw gebruik te verzamelen en zo de gebruikerservaring te optimaliseren.

Het staat je natuurlijk vrij om deze cookies uit te zetten via instellingen > instellingen voor content > cookies > sites cookiegegevens op te slaan en te lezen uit te vinken.

Onderstaande zaken heb ik ingesteld om Google Analytics privacy-vriendelijk voor jou te gebruiken.

  1. Verwerkersovereenkomst (DPA) met Google, zodat ik de eigenaar ben vd data.
  2. Jouw IP-adres is geanonimiseerd.
  3. Gegevens delen met Google staat uit;
  4. Ik deel geen gegevens met Google gericht op advertentie-doeleinden;

Aanvullend op bovenstaande zaken kun je ervoor kiezen om de Google Analytics metingen uit te zetten:

Klik hier om je uit te sluiten van Google Analytics metingen.

HotJar

Naast Google Analytics gebruik ik HotJar om het gebruikersgedrag op de site te analyseren a.d.h.v. heatmaps (muisbewegingen/klikken) en video-opnames. (muissimulator)

Deze heatmaps en video-opnames zijn allemaal geanonimiseerd, dus niet te herleiden tot een individueel persoon. Ik heb een verwerkersovereenkomst (DPA) met HotJar afgesloten, zodat ze zich houden aan het geanonimiseerd meten van gebruikersgedrag.

Aanvullende vragen over het cookie gebruik en privacyvriendelijkheid van mijn website? Mail mij gerust je persoonlijke vraag: gerard@ganalytics.nl

 


Reageren is niet mogelijk.