Een dashboard bijvoorbeeld via Google Data Studio is binnen een paar muisklikken opgezet. Maar hoe beschik je nu over een dashboard gericht op je eigen KPI’s en doelstellingen?

Met mijn dashboard ondersteuningsprogramma ben je verzekerd van informatie en inzichten in je dashboard:

  1. Op basis van je eigen vereisten/wensen;
  2. Je eigen KPI’s en doelstellingen.
  3. Ik ondersteun je bij zowel de opzet als het onderhoud (optmalisatie) van je dashboard.

Bij het onderhoud dien je te denken aan het maandelijks up-to-date houden van je dashboard. Zowel resultaten als doelstellingen. Daarnaast zal ik maandelijks of per kwartaal inzichten toevoegen aan je dashboard. Zo weet jij aan welke knoppen je dient te draaien om de conversie naar een hoger niveau te tillen.

Hoe ziet het dashboard programma eruit?

Op basis van je wensen/vereisten en KPI’s en doelstellingen zetten we jouw dashboard op. Ik hanteer hierbij de vaste onderdelen acquisitie/gebruikersgedrag en eindresultaten. Onderstaande weergave is een voorbeeld van een dergelijke opzet:

Daarnaast ontvang je iedere maand/kwartaal inzichten over de dashboard resultaten. Waarom is de AdWords conversie zo gedaald? En wat kunnen we eraan doen om deze te verbeteren?

Hoe lang duurt het dashboard programma?

Het dashboard programma beslaat minimaal 6 maanden. Je hebt de mogelijkheid om vóóraf een audit te ontvangen over je huidige dashboard opzet.

Wat is het tarief van het dashboard programma?

Het tarief van het dashboard programma is 200 euro per maand.

Dit is inclusief de opzet en het maandelijkse onderhoud van je dashboard met inzichten. En support voor mogelijke vragen over de resultaten en inzichten binnen je dashboard

Wil je meer weten over het dashboard programma?

Bekijk hier het volledige dashboard programma

Of stel je vraag aan mij over het dashboard programma

Reageren is niet mogelijk.