Waarom een Google Analytics helpdesk?

Veel bureaus en zelfstandige (online) marketeers hebben moeite om over betrouwbare en volledige conversie data te beschikken.

Daarnaast merk ik dat bureaus en zelfstandige (online marketeers) moeite hebben om de conversie data te vertalen naar concrete informatie in de dashboards richting klanten.

De Google Analytics helpdesk is de oplossing voor dit probleem. Ik beantwoord namelijk al je vragen over de implementatie (inclusief Google Tagmanager) en het gebruik van actiegerichte dashboards.

Voordelen Google Analytics helpdesk programma

  1. Je bent verzekerd van betrouwbare en volledige conversie statistieken;
  2. Je ontvangt antwoord op je vraag uiterlijk binnen een dagdeel, maar meestal binnen een uur!
  3. Je ontvangt van mij een maatwerkworkshop (dagdeel), zodat je efficiënter en effectiever leert werken met Google Analytics.

Bekijk helpdesk programma

Vraag meer informatie aan

Inhoud Google Analytics helpdesk programma

De invulling van het helpdesk programma is afhankelijk van je eigen vraagstukken. Hoe zit dit helpdesk programma er in de praktijk uit?

  1. Allereerst bepaal ik je wensen/vereisten. Waar loop je tegenaan binnen Google Analytics? De implementatie of juist het communiceren van actiegerichte dashboards richting je klanten?
  2. Vervolgens bepalen we je kerndoelstellingen. Wanneer is het Google Analytics gebruik voor jou én je klanten een succesverhaal?
  3. De uiteindelijke invulling van je helpdesk programma. Wat zijn must-haves binnen je helpdesk programma? Ondersteuning bij de implementatie van je belangrijkste klanten of juist de opzet van je dashboards?
  4. Extra: maatwerk workshop op basis van jouw doelstellingen en vragen gericht op een concreet resultaat. Bijvoorbeeld: hoe optimaliseer ik AdWords campagnes met Google Analytics?

Tarief helpdesk programma

Het tarief voor mijn helpdesk is 1500 euro per kwartaal inclusief maatwerkworkshop van een dagdeel.

Bekijk helpdesk programma

Vraag meer informatie aan

Reageren is niet mogelijk.