Waarom een implementatie programma?

Ik merk in de praktijk dat gebruikers veel te veel tijd kwijt zijn aan hun implementatie. Daarnaast merk ik dat veel gebruikers niet beschikken over betrouwbare en volledige conversie data om conversie optimalisatie uit te kunnen voeren.

Ik wil je helpen om tijd te besparen, zodat je de aandacht kunt richten op het vertalen van de data naar concrete informatie om onderbouwd conversie optimalisatie te kunnen uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van mijn implementatie programma?

  • Met dit implementatie programma beschik je over betrouwbare en volledige conversiedata;
  • Gericht op jouw bedrijfs – en website doelstellingen;
  • Je koopt geen losse implementatie, maar een volledige implementatie inclusief maatwerk dashboards;
  • Je ontvangt na afloop van de implementatie een gebruikerstraining, zodat je efficiënter en effectiever met Google Analytics kunt werken. (lees dashboards)

Bekijk het implementatie programma

Vraag kennissessie aan

 

 

Hoe ziet het implementatie programma er in de praktijk uit?

Mijn programma bied je een structurele aanpak om over betrouwbare en volledige (conversie) statistieken te beschikken. Hoe ziet het implementatie programma er in de praktijk uit?

  1. Allereerst voer ik een intake uit om je bedrijfs – en website doelstellingen te vertalen naar Google Analytics doelen;
  2. Vervolgens implementeer ik je belangrijkste doelen/gebeurtenissen in Google Analytics;
  3. De belangrijkste doelen en gebeurtenissen verwerk ik in een maatwerk dashboard. Zo kun jij de aandacht richten op de conversie optimalisatie van de website.
  4. Bonus: Je ontvangt een gebruikerstraining van een dagdeel, waarbij je leert werken met het ingestelde maatwerk dashboard.

Onderstaande weergave is een voorbeeld van een actiegericht dashboard die ik adviseer om te gebruiken:

Duur implementatie programma

Het implementatie programma duurt 1-4 weken. Dit is mede afhankelijk van interne/externe medewerking. (Webontwikkelaars)

Tarief implementatie programma

Het tarief voor een volledige implementatie met gebruikerstraining van één website is 1500 euro.

Vraag kennissessie aan

Bekijk het implementatie programma

 

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>