Voordelen werkwijze/ programma’s

  1. Gericht op een concreet resultaat op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen;
  2. Rekening houdend met je huidige Google Analytics en/of conversie optimalisatie niveau;
  3. Je koopt geen dienst, maar een gehele werkwijze;
  4. Je bent verzekerd van mijn jarenlange ervaring met conversie optimalisatie incl. Google Analytics implementaties.

Wat houden deze programma’s in?

Een betrouwbare Google Analytics implementatie is de basis voor jouw conversie optimalisatie programma. Hierbij dien je te denken aan het bepalen van je belangrijkste KPI’s en doelstellingen en deze vervolgens in Google Analytics implementeren. Deze implementatie dient als basis voor je conversie optimalisatie/marketing dashboard.

Iedere website wil de conversie naar een hoger niveau tillen. Met mijn conversie optimalisatie programma realiseer je de volgende doelstelling:

|Hoe optimaliseer je jouw website voor een duurzame conversie verbetering|

In dit programma gaan we gestructureerd jouw website optimaliseren rekening houdend met je huidige niveau en ervaringen met conversie optimalisatie. We gebruiken de KPI’s en doelstellingen uit de implementatie voor het bepalen van de conversie optimalisatie strategie. Onderstaande website onderdelen zijn de basis van je conversie optimalisatie programma:

 1. Technische gezondheid website: Welke impact hebben foutmeldingen op de conversie van je website? Hoe kunnen we de technische gezondheid verbeteren?
 2. Conversie content: Is de conversie op je productpagina’s op doelstelling? Hoe kunnen we de conversie van je productpagina’s verbeteren?
 3. Conversie formulieren: Is de conversie van je formulieren op doelstelling? Hoe kunnen we de conversie van je aanvraagformulieren verbeteren?

Oftewel: aan welke knoppen dienen we te draaien om de conversie te verbeteren?


 

Lees meer over de invulling van het conversieoptimalisatie programma inclusief prijsindicatie

 

Reageren is niet mogelijk.