afbeelding Gerard Rathenau

Wie is deze Google Analytics adviseur?

Hallo, mijn naam is Gerard Rathenau.

Begonnen in 2010 bij PauwR als AdWords adviseur heb ik me vervolgens gespecialiseerd in digitale analyses en conversie optimalisatie bij de ANWB.

In 2013 heb ik mij gespecialiseerd in Google Analytics. Ik adviseur ondernemers en (online) marketeers bij de conversie optimalisatie van hun website/webshop.
Daarnaast deel ik mijn kennis over Google Analytics op mijn eigen blog Digital Analisten.

Waarom Google Analytics adviseur?

Ik heb bewust gekozen voor een adviespraktijk gericht op Google Analytics. Ik weet namelijk uit de praktijk dat veel gebruikers Google Analytics zelfstandig kunnen implementeren, maar moeite hebben om de vertaalslag te maken naar het uitvoeren van conversie optimalisatie.

Onderstaande opmerking is een praktisch voorbeeld van deze hypothese:

|Het voelt voor mij soms nog als los zand. Alhoewel ik best veel zaken aangeraakt heb, mis ik voor mijn gevoel vooral een gestructureerd werkstramien, waarbij ik zaken projectmatig afwerk of routinematig periodiek check. Wanneer ik dat beter onder de knie zou hebben, zou ik met meer zelfvertrouwen mijn werk kunnen aanpakken|

Werkwijze GAnalytics

Ik ben natuurlijk zelfstandig adviseur en geen bureau. Ik heb bewust gekozen voor een maatwerk (persoonlijke) i.p.v. gestandaardiseerde (geautomatiseerde) dienstverlening, wat je bij veel bureaus ziet.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door 2 pijlers: kennis en persoonlijke aandacht. Wat kun je van mij verwachten?

  • Mijn programma’s zijn gericht op jouw doelstellingen met een concreet resultaat voor ogen. Je betaalt mij dus niet per uur, maar per programma met een resultaat verplichting!
  • Wekelijks reserveer ik een dagdeel om mijn kennisniveau naar een hoger niveau te tillen. Hiervan profiteer ook jij, aangezien ik mijn werkwijze met je deel.
  • Je ontvangt van mij een kennissessie, zodat jij één of meerdere taken van het programma in de toekomst zelfstandig kunt gaan oppakken!

Heb je vragen over mijn werkwijze?

Stel gerust hier je vraag of per E-mail: gerard@ganalytics.nl


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>